Zorg op maat

De kortste weg naar goed herstel

Herstelzorg Nederland is er voor senioren met een tijdelijke (intensieve) zorgbehoefte. Op unieke locaties in Nederland combineren we het beste van twee werelden: Hoogwaardige revalidatiezorg en de oprechte betrokkenheid van ervaren zorgprofessionals. Het is onze wens dat u zich veilig en op uw gemak voelt, zodat u zich volledig kunt richten op uw herstel. Herstelzorg Nederland staat voor actief herstellen in stijl met aandacht voor uw persoonlijke wensen en behoeften.

“Uitstekende verzorging gehad om snel te herstellen. Opgewekt gepassioneerd personeel!”

Dhr. Korte over zijn revalidatie in Residentie Mariëndaal

Revalidatie na een opname (GRZ)

Tweederde van onze gasten begeleiden we bij herstel na ontslag uit het ziekenhuis. Vaak zijn dit orthopedische operaties waarbij men een nieuwe heup of knie krijgt. Het spreekt vanzelf dat u na zo’n ingreep moet leren omgaan met uw nieuwe gewricht. Ook na een beroerte of als u moet revalideren door een long-, hart-, maag-, lever- en darmaandoening bent u bij ons op de juiste plek. Met gerichte begeleiding van onder meer een fysiotherapeut werkt u actief aan uw herstel. Zodat u weer zelfstandig kunt functioneren en de draad van uw leven kunt oppakken.

Als het thuis even niet gaat (ELV)

Als de zorg die u nodig heeft tijdelijk niet thuis te organiseren is, dan kan uw (huis)arts u verwijzen naar Herstelzorg Nederland voor een zogeheten Eerstelijnsverblijf. Bij Herstelzorg Nederland herstelt u in een stijlvolle omgeving en worden de dagelijkse beslommeringen u uit handen genomen. Onze zorgprofessionals helpen u stap voor stap richting zelfstandigheid, zodat u weer veilig terug naar huis kunt.

Hotelzorg

Ook zonder indicatie van uw arts bent u van harte welkom om bij ons te revalideren of aan te sterken. Voor verblijf zonder indicatie hebben we een zorghotel-arrangement ontwikkeld. Dit arrangement is geschikt voor mensen die onder begeleiding van zorgprofessionals willen herstellen, bijvoorbeeld na een orthopedische ingreep of een chemokuur. Op onze bijzondere locaties bent u even helemaal weg, zonder in te leveren op comfort en veiligheid. Onder begeleiding van gespecialiseerde artsen, verpleegkundigen, paramedici en servicemedewerkers werkt u aan het behalen van uw doelen. Doordat we vaak een groot deel van de kosten kunnen declareren bij uw zorgverzekeraar, bieden we ons zorghotel-arrangement aan tegen een scherp tarief.

Bel mij voor een informatiegesprek op maat

Werken in de herstelzorg?

Wilt u meer informatie over werken in de herstelzorg? Bekijk dan al onze vacatures.

AANDACHT VOOR UW LEVEN

Residentie Mariëndaal combineert een luxe ambiance met modern comfort en vormt daarmee een hoogwaardig alternatief voor reguliere verpleeghuizen en revalidatiecentra