Revalideren in Residentie Mariëndaal

Residentie Mariëndaal

Revalideren in de landelijke omgeving nabij kerkdorp Velp (N-B)? Voormalig klooster Mariëndaal vormt het statige middelpunt van een levendige woon- en leefgemeenschap voor senioren.

Naast 35 appartementen voor permanent wonen-met-zorg, zijn er 40 kamers voor gasten die tijdelijk komen revalideren en revitaliseren. Een toegewijd, multidisciplinair team van artsen, verpleegkundigen, paramedici en servicemedewerkers staat voor u klaar en zal er alles aan doen om uw revalidatie zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Het karakteristieke Residentie Mariëndaal is in 2011 in oude glorie hersteld en staat op de rijksmonumentenlijst. Met dank aan de gewelven, hoge ramen, brede kloostergangen en de prachtige ornamenten is de rijke historie overal voelbaar.

Door de karakteristieke bouwwijze van het klooster heeft u vanuit vrijwel alle ruimtes vrij uitzicht op de kloostertuinen. Deze parkachtige tuinen zijn teruggebracht naar de oorspronkelijke Engelse landschapsstijl, met vijver, gazons, bospartijen en wandelpaden.

Cliënten aan het woord

Gitty Aarts teamleider zorg in Residentie Mariëndaal

Ik ben u graag van dienst

“Bent u op zoek naar een plek om te revalideren en bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Residentie Mariëndaal? Dan nodig ik u van harte uit om contact met mij op te nemen via 088 50 57 070, zodat ik u een keer kan rondleiden.”

Gitty Arts – Teamleider Zorg

Cliëntspecialist Informatie Erik Loeffen Herstelzorg Nederland

Advies nodig over revalideren?

“Als het thuis even niet meer gaat, dan bent u bij ons van harte welkom. Weet u niet zeker of u bij ons terecht kunt? Mijn collega’s en ik zoeken het graag voor u uit. Ook over eventuele kosten en vergoedingen informeren wij u graag.”

Erik Loeffen – Cliëntmanager

Revalidatiezorg vergoed vanuit de basisverzekering

Wij bieden persoonlijke revalidatiezorg en professionele dienstverlening in een prachtige omgeving. Herstelzorg Nederland heeft contractafspraken met alle verzekeraars. Dit betekent dat wanneer u bij ons revalideert het volledig vergoed wordt vanuit de basisverzekering. Voor een verblijf zonder medische indicatie rekenen wij een scherp tarief. Onze cliëntadviseur informeert u graag over de mogelijkheden. Uiteraard is ook uw partner, tegen een passende meerprijs, van harte welkom.

Onderdeel van uw revalidatie arrangement

 • Verblijf in een eenpersoonskamer
 • Revalidatie- en herstelzorg van een toegewijd team van artsen, verpleegkundigen en paramedici
 • Drie maaltijden per dag (ontbijt, lunch en diner)
 • In de huiskamer koffie en thee voor u en uw bezoek
 • Deelname aan ons vrijblijvende activiteitenprogramma
 • Schoonmaak van de kamer

Voorbeelden van mogelijke meerkosten

 • Persoonlijke was- en stomerijdiensten
 • Frisdrank en alcoholische dranken
 • Bestellingen in ons Grand Café
 • Maaltijden voor familie en vrienden
 • Telefoonkosten (naar verbruik)

Adresgegevens Residentie Mariëndaal

Tolschestraat 2
5363 TC Velp (N-B)
E: info@residentiemariendaal.nl
T: +31(0)486479 5 00

Revalideren in Residentie Mariëndaal
4.6 (92%) 20 reviews