Villa Overbosch

Villa Overbosch

Villa Overbosch ligt aan de rand van Hilversum, centraal in Nederland en is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Zodra u het terrein betreedt, ervaart u de rust die zo kenmerkend is voor deze locatie.

Het herstellingsoord ligt aan de bosrand en heeft een eigen landschapstuin van twee hectare. In deze prachtige omgeving bieden we een tijdelijk thuis aan mensen die zorg en begeleiding nodig hebben bij hun herstel.

Met 40 kamers is deze locatie van Herstelzorg Nederland groot genoeg om gespecialiseerd te zijn en klein genoeg om iedere cliënt maatwerk te bieden. De persoonlijke aandacht van artsen, verpleegkundigen, paramedici en servicemedewerkers verhoogt de therapietrouw waardoor u sneller en duurzamer herstelt dan u zelf voor mogelijk had gehouden.

Cliënten aan het woord

Ik ben u graag van dienst

“Bent u op zoek naar een tijdelijk thuis met zorg en bent nieuwsgierig naar Villa Overbosch? Dan nodig ik u van harte uit om contact met mij op te nemen via 0486 479 5 00, zodat ik u een keer kan rondleiden.”

Karin Janssen – Directeur Zorg

Cliëntmanager

“Als het thuis even niet meer gaat, dan bent u bij ons van harte welkom. Weet u niet zeker of u bij ons terecht kunt? Ik zoek het graag voor u uit. Ook over eventuele kosten en vergoedingen informeer ik u graag.”

Erik Loeffen – Cliëntmanager

Onze service

Wij bieden persoonlijke zorg en professionele dienstverlening in een prachtige omgeving. Herstelzorg Nederland heeft contractafspraken met alle verzekeraars. Dit betekent dat geïndiceerde revalidatie- en herstelzorg volledig vergoed worden vanuit de basisverzekering. Voor een verblijf zonder medische indicatie rekenen wij een scherp tarief. Onze cliëntadviseur informeert u graag over de mogelijkheden. Uiteraard is ook uw partner, tegen een passende meerprijs, van harte welkom.

Onderdeel van uw arrangement

– Verblijf in een eenpersoonskamer
– Revalidatie- en herstelzorg van een toegewijd team van artsen, verpleegkundigen en paramedici
– Drie maaltijden per dag (ontbijt, lunch en diner)
– In de huiskamer koffie en thee voor uw bezoek
– Deelname aan ons vrijblijvende activiteitenprogramma
– Schoonmaak van de kamer

Voorbeelden van mogelijke meerkosten

– Persoonlijke was- en stomerijdiensten
– Frisdrank en alcoholische dranken
– Bestellingen in ons Grand Café
– Maaltijden voor familie en vrienden
– Telefoonkosten (naar verbruik)

Adresgegevens Villa Overbosch

Soestdijkerstraatweg 102
1213 XH Hilversum
E: info@villaoverbosch.nl
T: +31(0)35201 26 66