Revalideren in Villa Overbosch

Revalidatieoord Villa Overbosch

Villa Overbosch ligt aan de rand van Hilversum, centraal in Nederland en is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Zodra u het terrein betreedt, ervaart u de rust die zo kenmerkend is voor deze locatie.

Het herstellingsoord ligt aan de bosrand en heeft een eigen landschapstuin van twee hectare. In deze prachtige omgeving bieden we revalidatiezorg aan mensen die zorg en begeleiding nodig hebben bij hun herstel.

Met 40 kamers is deze locatie van Herstelzorg Nederland groot genoeg om gespecialiseerd te zijn en klein genoeg om iedere cliënt maatwerk te bieden. De persoonlijke aandacht van artsen, verpleegkundigen, paramedici en servicemedewerkers verhoogt de therapietrouw waardoor u sneller en duurzamer herstelt dan u zelf voor mogelijk had gehouden.

Cliënten aan het woord

Fenna Leijendekkers teamleider zorg in Villa Overbosch

Ik ben u graag van dienst

“Bent u op zoek naar een tijdelijk thuis met zorg en bent nieuwsgierig naar Villa Overbosch? Dan nodig ik u van harte uit om contact met mij op te nemen via 088 50 57 070, zodat ik u een keer kan rondleiden.”

Fenna Leijendekkers – Locatiemanager

Cliëntenadviseur Erik Loeffen staat voor u klaar

Cliëntmanager

“Als het thuis even niet meer gaat, dan bent u bij ons van harte welkom. Weet u niet zeker of u bij ons terecht kunt? Mijn collega’s en ik zoeken het graag voor u uit. Ook over eventuele kosten en vergoedingen informeren wij u graag.”

Erik Loeffen – Cliëntmanager

Onze service

Wij bieden persoonlijke zorg en professionele dienstverlening in een prachtige omgeving. Herstelzorg Nederland heeft contractafspraken met alle verzekeraars. Dit betekent dat geïndiceerde revalidatie- en herstelzorg volledig vergoed worden vanuit de basisverzekering. Voor een verblijf zonder medische indicatie rekenen wij een scherp tarief. Onze cliëntadviseur informeert u graag over de mogelijkheden. Uiteraard is ook uw partner, tegen een passende meerprijs, van harte welkom.

Onderdeel van uw arrangement

  • Verblijf in een eenpersoonskamer
  • Revalidatie- en herstelzorg van een toegewijd team van artsen, gekwalificeerde zorgmedewerkers en paramedici
  • Drie maaltijden per dag (ontbijt, lunch en diner)
  • In de koffieruimte koffie en thee voor u en uw bezoek
  • Deelname aan ons vrijblijvende activiteitenprogramma
  • Schoonmaak van de kamer

Voorbeelden van mogelijke meerkosten

  • Frisdrank en alcoholische dranken
  • Hapjes en drankjes van de kleine kaart
  • Maaltijden voor familie en vrienden
  • Telefoonkosten (naar verbruik)

Adresgegevens Villa Overbosch

Soestdijkerstraatweg 102
1213 XH Hilversum
E: info@villaoverbosch.nl
T: +31(0)35201 26 66

Revalideren in Villa Overbosch
4.8 (95.19%) 54 reviews