Herstelzorg Nederland verwelkomt leden van Vereniging Dennenheuvel

Welkom leden van Vereniging Dennenheuvel

Ledenkorting

Verblijf in een locatie van Herstelzorg Nederland op basis van een indicatie (afgegeven door uw arts) wordt volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Zonder indicatie kan het zijn dat uw verzekering een klein bedrag vergoedt vanuit uw aanvullende verzekering. Als lid van Vereniging Dennenheuvel ontvangt u, afhankelijk van de duur van uw lidmaatschap, tussen de 10% en 50% korting op de dagprijs.

Advies op maat

Voor advies op maat belt u met een van onze cliëntadviseurs. Zij kunnen u precies uitleggen hoe een aanmelding en opname in z’n werk gaat. Weet u niet zeker of u met uw zorgvraag terecht kunt bij ons? We raden u aan contact op te nemen met één van onze cliëntadviseurs. Wij zoeken graag samen met u naar een oplossing. Uiteraard is ons advies geheel vrijblijvend. U bereikt onze cliëntadviseurs via 088 50 57 070.

Vragen over uw lidmaatschap?

Wilt u weten hoe lang u lid bent en op hoeveel korting u kunt rekenen? Met vragen over uw lidmaatschap kunt u terecht bij Carine Poortvliet van de ledenadministratie van Vereniging Dennenheuvel via info@dennenheuvel.com. Op maandag t/m donderdag is zij bovendien telefonisch bereikbaar via 035 201 26 51.

Vraag onze brochure aan

Wilt u meer informatie over Herstelzorg Nederland? Vraag dan onze brochure aan.